Certificerede Kurser

Internationalt Certificeret til at levere Workshops udviklet af Dr. Edward de Bono. Kursus materiale og workbooks er på engelsk og fra de Bono International organisation.

 

Styrk din kommunikation ved at tænke parallelt med dit team.

Få nye idéer og muligheder ‘på kommando’ og en naturlig kreativ proces.

Implementer en kreativ strategi der virker.

Den idéele kombination af De Seks Tænkehatte og Lateral Thinking, der tager udgangspunkt i din organisations situation.

 

Internationalt Certificerede Workshops

The Six Thinking Hat’s® kan ændre den måde du og dit team tænker og kommunikerer på effektivt – ved at tænke parallelt. De Seks Tænkehatte er en simpel og struktureret måde til hurtigt at se og vurdere en given idé eller udfordring fra seks forskellige vinkler: fakta, følelser, muligheder, udfordringer, kreativt og med fokus og overblik.

Du tvinges ud af dit vante tankemønster, hvilket skaber et mere nuanceret billede af situationen. Derved styrker du den måde og tilgang du selv og dit team tænker på, sikrer tryghed i gruppen og medejerskab, samt får et mere kvalificeret beslutningsgrundlag.

1-dags workshop (ca. 12 lektioner)

Lateral Thinking™styrker jeres kreative og innovative kompetencer ved hjælp af struktur
og værktøjer, der kan bruges på kommando. Processen hjælper jer til at definere og sikre det rette fokus, bryde ud af de begrænsninger som logik og eksisterende tanker giver, genererer et væld af nye idéer og løsninger, for derefter hurtigt og nemt udvælge dem,
der bedst skaber de ønskede resultater.

Ved at træne enkelt personer eller teams i Lateral Thinking, vil de få værktøjer, som kan bruges i alle arbejds-sammenhæng, samt give idéudviklingsmøder en proces, der sikrer produktivitet og resultater.